Semaakara Kizlar dolap uygulamasini kullanmaya basladm bugun ama nasl kullanlr bilmiyorm birseyler satmak almak istyrm satis nasl yapilyr odeme nasl oluyr kullananlar yardmci olabilirmi
Sedadnc Semaakara merhaba satıcağın ürünle ilgili ne kadar çok açıklama yaparsan o kadar çabuk satılır. Ben gardrops uygulaması kullanıyorum onda daha hızlı satılıyo. Şimdiden bol satışlar 🤗
DilaMila Semaakara aktif olarak kullanıyorum havuz sistemli gibi düşünün sizden ürün alınca dolap onay bekleyen kısma düşüyor ücret karşı taraf ürünü alıp onaylayınca sizin dolap hesabınıza düşüyor daha sonra parayı kendi hesabınıza atabiliyorsunuz. Satış konusu da ürününüz satıldığı zaman bir kod gösteriyor o kodu görevliye verdiğiniz zaman o kod ile gönderim sağlıyorsunuz
Sumeyyebaglan Ürünlerinizin görsellerini ekliyosunuz daha sonra aldığınız ve satmak istediğiniz fiyatı belirleyip yayınlıyosunuz. Kargo alıcıya ait oluyo. Kazancın bi kısmınıda uygulama kendisine alıyo. Herhangi bir ürün almadım fakat baya satış yaptım.
Semaakara Sumeyyebaglan peki odeme nasl yapiliyor alici direk hesabami yatiyor nasl oluyor ben letgoyu kullanyrum mesela onla cok farkli dolap uygulamasi daha karisik sanki
simiyyy Hiç satış yapmadım ama ürün sarın aldım. Parasını ödüyosun satıcı üç gün içinde kargolamak zorunda yoksa dolap sana soruyo siparişi iptal edip paranı iade edem mi yoksa bekler misin az daha diye istemezsen hemen paranı hesabına iade ediyorlar
Semaakara DilaMila peki saticiya sadece yorum olarak mi soru sorabiliyrsn almak istedgn urunu sepetine ekleyip direk aliyormsn
Semaakara DilaMila peki teklif veriyorlar mesela 230 teklif geliyor kabul edersm 230 lira kazanmsmi oluyorm yoksa kesinti felan oluyomu