momof2child Benim kizim resmen zevk aliyor,adim gibi eminim,hep isirdiginda cilik atgm icin,isirip sorada ciglik atmama bayila bayila guluyor)15aylik be 11tane dis siz dusunun artik
birfincannkahve momof2child Ay sormayın deli oluyorum ya çok acıyo 🤦🏻♀️😂bizim de 2 altta 4 tane üstte var,ben de çığlık attığım da daha çok ısırıyor. Unutana kadar vermiyorum ben de 😂
elifsezer_ momof2child Yaa benim oğlumda 1 yaş 6 aylık dudağımı ısırmayı cok cok seviyor😂😂.Resmen zevk alıyor gibi.Izin vermemeye çalışıyorum ama ısırana kadar ısrar ediyor😊.
momof2child Woody tepki vermemek elde degilki aniden isiryor,ani olunca ciglik atyorm geri emmek istiyor veryorm yine isiryor
Woody momof2child ilk ısırmaya başladığında ilk emzirdigim günlerdeki acı geldi aklima.. O gunlere dönmemek icin 1 2 gün tepkisiz kalip disimi sika sika emzirdim 😀oyun haline getirmeden bıraktı şükür
Gulsen4224 momof2child 6 aylık benimkide damaklarla bastırıyor nasıl acıyor ama kız kız kız diyorum gözümün içine bakıp bırakıyor gülüp dönüyor emmeye cimcime ya😅🤭🤭