Zehraazzz Kizlar bot aldıniz mi bebiklerinize kış için Ben kızıma Düşünüyorum ama hangi marka alsam karar veremedim vicco düşündüm ama bı fikir verin bakalım ☺️
Zehraazzz Zehraazzz https://imgyukle.com/f/2021/10/05/kPEUC6.jpg. Tulumumuz bu şekilde bunun altına düşünüyorum
ayse353534 Zehraazzz tüm ayakkabıları vicco çocuğumun ama bot konusunda kararsızım kışın okadar dışarı çıkarmayız soğukta bilmedim 😶 Alipta giymeden küçülmesinide istemiyorum. Çevremde herkes aldık kaldı giyilmedi diyor.
Alpingo Zehraazzz ya yerim onu ne güzel olmuş maşallah ne güzel bi tulum nerden aldınız? Canım ben viccodan bakıcam hem uygun hemde ortopedik başka bılamadım
Zehraazzz Alpingo e bebekten aldık geçen sene canım teşekkür ederiz bende bı tane baktım beyaz bot ama karrasz kaldım Gorup denememiz lazım büyük gelebilir sanki
Zehraazzz Woody Gecen sene almıştık büyük geliyordu ama giydiriyordum yurumuyordu tabi kucaktaydi yada bebek arabasindaydi rahat oluyordu şimdi yürüyor biraz zor yürüyor 😁
Woody Zehraazzz bana da alma dediler hep burada. Yağmur pantolonu aldım. Üzerine ayrı mont alacagım ama merakim, hevesim gecmedi😀😀
Zehraazzz Woody Benim hep tulum merakım vardı penye olarak olsun böyle olsun çok beğeniyorum bebeklerde şimdi zor yuruyoe inşallah kullanabiliriz neden almayasin hoşuna gidiyorsa al☺️