Aselbuk newlife21 normal bi durum ama bana doktorum sakın sıktırmayin demisti o kendi kendine siserse iner demisti
Gorkeminannesiii newlife21 sıkarsan gelir şişiyor normalde erkek bebeklerininki bizimde şişmişti ama ellemedik kendiliginden geçti
Bebekbaylar newlife21 sıktınız mi hiç sikmamaniz gerekiyo bebekler annelerine bağlı oldukları için vücutları anneleri gbi oluyo sonra geciyo
Evcilkaktus newlife21 normal mi bilmiyorum ama sakın sen elleme ve sıkma . Doktor bunu bana kesin bir dille tembihledi
Nur2021 40indan cikartirken yengem banyo yaptirdi,bebegin memelerini sıktı sut cikti,cikarmak gerekiyo dedi memesi siser dedi…
Hismom Nur2021 yengeniz ne kadar tehlikeli bir şey yapmış bir bilseniz çocuğunuzu allah korumuş süt bezleri şişebilir ama asla dokunulmamalı keşke yengeniz yerine doktorunuza sanışsaydınız
newlife21 Hismom sıkılmaması lazım yani bende sıksam mı sıkmasam mı diye düşündüm iyikş fazla sıkmamışım
Hismom newlife21 benim oğlumda da vardı doktorum elledi bak dedi meme ucunda şişlik var süt bezi der halk dili geçici ve zararsızdır ama aslaa sıkma dokunma dedi
newlife21 Hismom bende az bişey sıktım ilksen bilemediğim için az sıktım ama sıkıntı olma inşallah yaa