ikiprensannesii2 Telefonun artık hafızası doldu 7 bin fotoğraf var ben bunları bir yere aktarıp silmek istiyorum ama nasıl yapılır ne kullanılır bilmiyorum yardımcı olur musunuz🙏🏼 Çoğu oğlumun fotoğrafları zaten silemem
Xkimbilirkim ikiprensannesii2 google fotoğradlarına aktarabilirsnz ama telden silince orda kalıyor mu emin değilm denemedm hiç
-Gizem- ikiprensannesii2 google fotoğraflar yıllardır kullanıyorum. İcloud açarsanız hafızayı aşar ve ücret ödersiniz google fotoğraflar belli bir kota üstüne ücret uyguluyor bu yıl başladı ama ben henüz kotayı doldurmadım. Telefona takılabilen usb bellek de alabilirsiniz trendyolda var ama biraz pahalı
Kendincebiri EtiPetito ya bende dün yaptım da sadece fotoğraflar için mi geçerli acaba merak ediyorum çünkü indirdikten sonra bile hafıza dolu diyor
ikiprensannesii2 EtiPetito Aldım onuda tükettim. Açıkcası şimdi 30 tl her ay ona para vermek istemiyorum 😂
ikiprensannesii2 Ayseronya Fotoğraflardan silmeniz lazım öyle yer açılıyor. Bende kullanıyordum ama sonradan fotoğraflar özellikle videolar çok geç açılınca sildim uygulamayı
Xkimbilirkim ikiprensannesii2 benmde hep aklımda birgn tel bozulursa ne yapacm diyebt flash bellek fln var ama onlarda bozulablyr sanırım en iyisi eski usül hepsini basmak gerek😀🤷🏼♀️
Ayseciginannesi ikiprensannesii2 bi flash bellek gibi bisy var, ucu iphone telefonlara giriyo. Ordan direk o flash bellege aktario hicbisy gerektirmeden. Teknosada felan 300 tl felandi sanirsam o . Ben oyle aktarmistim.
Alaranaz ikiprensannesii2 bilgisayarınız varsa usb atın ve icloudu boşaltın o zaman düzelir ben hep öyle yapıyorum
Kusannesi ikiprensannesii2 google fotoğraflar indirdim telefonuma oraya kayıt oldum hepsini yedekledim sildim galerimden. Bilgisayar tablet telefon nereden girerseniz google fotograflara orada fotolarınızı görürsünüz. Yıllardır kullanıyorum güvenli
Pembelikaftan ikiprensannesii2 ben flaşa attım ama Google fotoğrafa kaydedebilirsin gmail varsa hesap açıp yapabilirsin