bilgibulutu Kızlar babyboroosh kanguruda kod indirimi varmış, almak isteyenler baksın😊 Ben bu kanguruyu kullanıyorum çook çok memnunum ayrıca çok özellikli bir kanguru tavsiye ederim👍 Kod: DURUBRSH10
Madamminia bilgibulutu ne kadar indirim oluyor ? İnstagramdan mı almak zorundayız bu durumda ? Ben de yarın alacaktım tam ama hepsiburadadan bakmıştım
Ebbrru Fiyat nedir kizlarr ? Bebek Arabası aldıktan sonra yararlı olur mu sizce 5.5 aylık kızım buarada
Ebbrru bilgibulutu ya benim yengemde vardı onu verdi bana içinde rahat bebeğim ama ben rahat değilim eski kanguru kaç sene önce almıştı yengem ta o yüzden yeni alsam mı diye düşünüyorum
bilgibulutu Ebbrru bebegın rahatta sen değilsen tabıkide al derim, bu kangru bel desteklı cok rahat agrı yapmıyor
Ceylan16 Eylul2018 ben tuniko dan alacakken bu markayi buldum tereddüt etmistim yari yariya olunca fiyati ister istemez acaba diyor insan! Iade hakkim oldugunu ogrenince aldim iyi ki de almışım tuniko saticisinin tavrini begenmedim. Indirim az olmus ama kanguru cok iyi gercekten tavsiye ederim.
Ebbrru bilgibulutu Kilosu da normal ama ben mahvoluyorum aliyim o zaman çok teşekkürler cevap yazdığın için 😊