Rruukkiiyee Kizlar benim bebegim geceleri ustunu aciyor yorgani ustunden atiyor surekli uzerini ortuyorum bana tavsiye edebilceginiz tulum var mi birde tulum giydirince ustunu ortmuyormuyuz biri bana bunu anlatsin lutfen
Yamanikomm Rruukkiiyee Ortmuyorsunuz canm evinizin derecesinie gore uyku tulumu aliyorsunuz o sekilde uyuyor
yelis Rruukkiiyee bn e bebekten aldim kizimda asla ustunu ortmez uyku tulumu cok iyi oluo gerckten altina corapli pijamalardan gydriyorum ben yoksa ayaklari soguk oluo
Alpbeybi Rruukkiiyee kidzee aldım ben 🙌🏻 Üstünü örtmüyorsunuz içini evin sıcaklığına göre giydireceksiniz
Rruukkiiyee Ygtakn ben dogalgaz aciyorum birde yorgan bebe terliyor sonra hasta oluyor artik buna son vermem lazim bebe kendi caresine bakiyor galiba
Rruukkiiyee Yamanikomm canim baktinfa neye dikkat edicem alirken togg falan diyor kizim alti aylik mevsim.kjs nasil olacak bu
Gupssse Rruukkiiyee evin sıcaklığı ile tog değerine bağlantılı ona gore içine giydiriliyor ama nedense yine üşüyecek endişesi car bende de.e bebekteki aldım bugün ama üstünü örtme konusunda şüphem var ince gibi geliyor bna
Alpbeybi Rruukkiiyee evinizin sıcaklığı nasıl ona dikkat etmeniz lazım. Uyuduğunuz oda 20-24 arası oluyosa 1 tog yeterli. İçine bi zıbın giydirince yetiyo mesela 24 derecede. Aldığınız tulumun tablosu vardır zaten hangi sıcaklıkta kullanılabilir gibi
Yamanikomm Rruukkiiyee alirken evinizin sicakligina dikkat ediceksiniz mesela yattigi oda 24 dere filansa 1.5 tog eviniz 19 derece altiyda 2.5 tog oluyor sicakliga gore
UraSsmom Rruukkiiyee Ben geçen sene çift kat pazen tulumlardan almıştım bu sene de giyer aslında ama içim rahat etmedi odasını ayırdım diye civilden 2.0 tog bi tulum daha aldım cnm. Tulum giyince üzerini örtmenize gerek yok benimki asla sevmez zaten yaz boyu açık yattı