Meski Anneler arkadaşım oğluma uyku tulumu almış togu falan yazmiyor hiçbir yerinde tahminen 1.5 tog.patiksiz nasıl kullanıyorsunuz ayaklarına çorap mi giydircem altına kıyafet giydirmeli miyim .ilk defa kullanicam oğlum 9.5 aylık
Yamanikomm Meski google tog degerleri yazin o hangi toga nasil giydirmeniz gerektigi yaziyor hangi sicakliga
Pamuk_seker Meski suan hava soguk olmadığı icin sadece külot direkt tulum giyiyor biraz soğuduğunda da zibin tulum corap kesinlikle olmayacak zaten yaz kis çorapsız 😇
Meski Yamanikomm biliyorum fakat tulumda hiç bir şey yazmıyor kac tog olduğunu nasıl anlayıp bakicam Google 😉
Yamanikomm Meski Aa hangi marka o markanin modellerine baksaniz bilemedim simdi siz nasil giydiriyosunuz yazinca
Meski Yamanikomm valla trendyolda buldum markayı almak isteyenler sormuş satıcı tog değeri mevcut değil demiş🤭
Masalll06 Pamuk_seker bende kızımda yeni kullanmaya başlayacağım tulum ama ayakları üşümez mi bu şekilde
Pamuk_seker Masalll06 üşümez zaten corapla yatmamasi gerekiyor çorapla yatırmak zararli ben 4 aylikken basladim tuluma kislari giyiyor yatarken ayaklarini ortersiniz yeterlidir
Masalll06 Meski bende öyle düşündüm ayaklarına ince bir battaniye diye ama o kadar dönüyor ki uykuda asla üstünde durmaz battaniye 🤦🏻♀️