Mickeylina Bebeğim 4 aylık Aptamil 1 kullanıyorum fakat çok kabız ve gaz yapıyor önerisi olan var mı? Anket haricide olabilir aklıma gelen bunlardı şimdiden çok teşekkür ederim. 🌸💕
Teemo07 Mickeylina similac tan memnunum hiç kabız olmadı, günlük kakasını yapıyor. 6 aylık, 2 aydır kullanıyorum. Ondan önce hipp kullandık, ilk başlarda sorun yoktu 3 ten sonra gaz yaptı
Gamze00777 Mickeylina bebelac çok memnunum bütün mamaları denedim hemen hemen hepsini en iyi bebelac geldi. Her çocuğun bünyesi farklı ama denemelisin
Masalbursa Mickeylina aptamil kullandık bizde kabız yaptı doktorumuz hipp önerdi ve şu an aşırı memnunum bebeğim düzenli kakasını yapıyor çok şükür bence kesinlikle hipp
sincapinannesi Hipp bizde kabızlık yaptı ilk haftadan ..her çocuğun bünyesi farklı .. deneyip görmek lazım galiba.. doktor her mamasına bir çk zeytinyağı koy demişti
Mickeylina sincapinannesi onuda deniyorum ama yok canım maalesefbir kaç güne 1 zorla yapıyor kakasını ama dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor haklısın denemem lazım çok teşekkür ederim. 🌸💕