Cansuukoosee Bebeğim 6buçuk aylık philips avent 0-6 olanı kullanıyoruz siz ne zaman değiştirdiniz damak yapısına göre değişiyormuş 6-9 olanı..
614408eoa Cansuukoosee 6 9 yokki 6 18 var onunda agzı cok büyktü doktor damagı asıl bu bozar dedi 2 yasında hlaa 0 6 kullanıyorz aynı avent marka
ArassMom_ Cansuukoosee 6-18 Aldım evde bekliyor 10 aylık asla tutmadı midesi bulanıyor hatta 0-6 ay avent devam ediyoruz 🙄 Baby plus 5-18 olanı var onu uyku zamanı tutuyor ama zevk için almıyor o biraz daha küçük fiyatda çok uygun onu bir deneyin isterseniz 18 e almıştım şuan 25
S_x_w Cansuukoosee artık 6-18 aya geçmelisiniz..damak yapısı için bu şart..diş dr umuza sorduğumda ayına uygun kullandığın sürece sorun olmaz demişti..küçük olanı kullanmayın derim..boşuna ay sınırı koyulmuyor bu emziklere
Pembepanterr Cansuukoosee 9. Ayda değiştirdim ilk kabul etmedi uykusunda alıştırdım 1 günde alıştı avent bizimde
mom1236 Cansuukoosee kızıma 1 yaşındayken emziğini 6-18 aldım. 1 yaşına kadar 0-6 kullanmıştı. Hala 0-6 ay kullanıyor asla tutmadı 6-18 ay. Bazı bebekler büyüse bile küçük emziğini kullanmaya devam ediyor benim kızım gibi🥰
Pamukoglum_0 Cansuukoosee canım 0-6 küçük gelir yani benim bebegim in dudakları büzük büzük oluyordu resmen çıkarıp tekrar takıyordum baktım olmayacak gidip aldım hemen 6-18 bu arada 4 aylık bebeğim