Gulsahhhhpoyraz Kızlar bebeğim 3 ,ay 13 günlük son bı kaç gündür sürekli kusuyor bazen fışkırıyor gibi bazen normal sebebi ne olabilir halsizlık ateş yok sadece kusma. 3 saat ara da verdim ememsine yine kusuyor sadece anne sütü alıyor
Y_Annesiii Gulsahhhhpoyraz benim oğlumda böyleydi ve 3.ayinda sadece 200 gram almisti cok cok küsüyordu sadece anne anne sütü normaldede kusar ama cok cok fazlaydı o sürede tahlil yapıldı idrar alerji felan hiç bisey çıkmadı farklı bi şehire gitmiştik büyük ihtimalle hava değişiminden olmus bizim
Nurrr12 Gulsahhhhpoyraz 2 ay 20 günlük bebeğim benimkide aynı artık kıyafet yetişmiyor günde 3-4 kez değiştiriyoruz. bazen emmenin hemen ardından bazen sonrasında gazını cıkartmama rağmen kusuyor 🥺
Gulsahhhhpoyraz Deletedmom_21 ya inanın sürekli kusuyor ne yapacağımı bilemedim sizinki kaç aylık normalde bu kadar hiç olmazdı
Sevvalboke Kızlar benim bebeğimde bu şekilde 45 günlük 15. Günden sonra hep kusmaya basladi mama yada süt hangisi olursa uyuyor uyanınca hepsini bazen o anda bile emerken kusuyor Doktor suurp başladı geçmedi yarın gidicez yine Bebek hemşiresiyim fakat ben bile bu durum karşısında çaresiz kaldım artık
Gulsahhhhpoyraz Y_Annesiii Şuan elini emiyor sürekli parmağı ağzında acaba ondan mi diyorum ama bilemedim takip ediyorum
Sevvalboke Gulsahhhhpoyraz 3200 doğdu 1 aylıkken 4300 olmuştu Şimdi 5 kilo tarttim 45 gunluk Şuan kilo alımı iyi fakat tıkanıyor kusmaktan burun hırıltısi var