Miniminimini Dun lcwiki tulum aldim tog yazmıyor neye göre giydirmeliyim cok kalım degil ne de ince dgil sanirsam tulum
Mlkmhrrm Miniminimini fotoğrafını atarsanız aynısını kullanan illa çıkar o şekilde daha sağlıklı olur
MeryeminAnnsi Miniminimini tog yaziyo waikikininkilerde fiyat etiketiyle olan etikette. Ama waikininin sitesinde girip modelden bakabilirsiniz toga
Deletedmom0099 Miniminimini resim yükleyin fiyat etiketinde yazar yada sitesinden aynısını bulup açıklamalarına bakabilirsiniz yazıyor
Miniminimini Mom62636362 yok işte 2 tane aldik biri kalın biri önce birinde yazıyor diğerinde yazmiyor
Asl90 Miniminimini normalde yazıyor etiketinde sitesine girip bakın bulursunuz ince ise 1,5 tog kalın ise 2,8 tog dur diye düşünüyorum
Miniminimini Asl90 nasil bakayim bir taraf etseniz aynısını bulamıyorum etikerle nasil olacak tesekkurler
Ayazimm58 Miniminimini Hizli resim aratin google dan oraya tiklayip dosyalardan resmi secip yukleyin sonra da orda cikan linki buraya kopyalayin
Deletedmom0099 Gmze1998 imgyukle.com sitesine girin galeriden fotoğrafı yükleyin yüklendikten sonra fotoğrafa basılı tutup kopyalayın buraya yapıştırın