1prens1prenses_annesi46 Kızlar kızım doğdu doğalı sadece tek göğsümden emiyor sağ göğsümü almıyor alınca geri bırakıyor ve onu sağıuorum sarı sarı geliyor neden acaba
aybarsgokalp 1prens1prenses_annesi46 kızınız kaç aylık belki ağız sütü yeni yeni iniyor olabilir? Benim oğlum da küvezde kaldı sağım yaptım ilk günler gelmedi ağız sütü sonradan inmeye başladı
1prens1prenses_annesi46 Ebruaysu29 tadida çok garip yani şekerli deyil diğeri gibi deyil neden etmiyor diye baktım
Ebruaysu29 1prens1prenses_annesi46 benim kızımda dogdugunda sol gögüsümü alıyordu sadece sonra kayınvalidem yatarak emzirmeye çalıştı tabi zararlı o şekilde küçük haliyle ama o şekilde aldı gögüsümü sarı olması gayet iyi yağlı cocuga o daha cok yarıyormuş ben süt anneligi yaptım yaglılıgı azaldı o yüzden korkma bence sagdıgın içinde sütün azalmaz sürekli sag sagmazsan sütün gider
Neslihan_1 1prens1prenses_annesi46 Agiz sütü geliyor cnm ondandır benim kızım sadece sağ göğsümü emiyor solda çok az süt var
BigeUmay2020 1prens1prenses_annesi46 bilmiyorum ama acaba iltihap mı o memeyi emmediği için süt içeride iltihap oluşturuyor onun tadı da acı , çocuk acı olduğu için içmedilce süt daha birikiyor ve kısır döngü çocuk doktorunuza bi danışın . Doktora gitmeden ılık duşun altında göğüslerinizi bastıra bastıra keseleyin bi
Gtmz 1prens1prenses_annesi46 canım benim oglum 1 yaşında 6 7 aydır tek göğüs emiyor diğer göğsum de benmde oyle süt oluyor ama emmedigi için taze olmuyor süt
asli_gulmina 1prens1prenses_annesi46 bende de aynısı ya sağ aliyor sol almıyor biri büyük biri küçük oluyor ama zorlada olsa veriyorum ama benim kızım 2 hafta küvezde kaldı emzirmedim bide dil perdesi vardı o göğüsumu tutamadı dil perdesini kestirdim şimdi az az tutuyor gibi