DBurcuE themoonrose Ferrum kullaniyoruz saglik ocaginin yazdigi cocuk doktorumuz da onayladi. İstediginiz ilaci bir de doktorunuza danisin yanlis yonlendirilmeyin
BBBuse themoonrose ocean kullanabilirsiniz , bize doktorumuz 5 damlayla başla her gün artır sonra 10 damla olarak devam et dedi
Asel2021_t themoonrose damla değil o kendi çubuğu var doktorun ne kadar önerirse o kadar çekip veriyosun
Adaduygu themoonrose hayir ya oceani kullaniyoruz biz 400 iu doktorumuzun onerisi ole basladik gunde bir fis alabilirsiniz yani 4 aydir falan kullaniyoruz hem icinde zeytinyagi oldugu icin kabizligada iyi geldi
kenankaan themoonrose ben kullanıyorum, arkadaşlarım ocean ile başladı ben almadıydım ama bir yaşında ben de başladım. 5 aylıkken kullanıyordu arkadaş ocean
Adaduygu kenankaan ha pardon demir olarakta sideferi onerdi doktor kilo basina 1 damla olacak sekilde
kenankaan Leylacq miikrofer yazan ve fil resmî olan kırmızılı kutu Demir ilacı, sarı kutu ise d vitamini. Zaten önünde yazıyor d vitamini diye. D3