Sweett Kızlar mrb. Annem evden çalışmak için iş arıyordu. Anahtarlık yapımı için bir site bulduk 1000 adet anahtarlık gönderip bitiminde oranızı veriyoruz demişler fakat 200 TL kapora istiyorlar güvenilir midir yapan annelerimiz varmı bana Bi cevap verirseniz çok sevinirim
Oznuratm Bende iş arıyorum evden yapmak için dediğiniz gibi kargoyla gönderim yapıyorlarmış falan ama bana pek inandırıcı gelmediğinden hiç başvuru yapmadım 🤷♀️
BDS Geçen gün burada okumuştum dolandırıldıklarını, böyle işlerde asıl siz kaparo almalısınız bu şekilde asla işe başlamayın. SöZleşmeniz var mı bununla ilgili onu sorun sözleşmesiz hakkınızı da vermezse alamazsınız.
Evooiboo Sweett anladım bi site var insta da geçen bi arkadaş söylemişti gerçek evlere iş veren ilanlar paylaşıyor ama hep İstanbul için ilanlar ondan sordum nadiren İstanbul dışı iş gördüm ama takip edin isterseniz evlereis_34 instagram dan bakın belki çıkar bi iş
Evooiboo Musab34 valla çok hayırlı bi iş yapmış takip ediyorum da bana yakın yer olursa diye beklemedeyim helal olsun 🙂