2Minnosannesi Evet kızlar bu ay sonuna kadar evden cikmamiz lazım. Yakınınızda kiralık ev var mı bildiğiniz gördüğünüz lütfen yardımcı olun
Deletedmom1683 2Minnosannesi bazı uygulamalar var bunun icin oradan bakabilirsiniz filtreleyin istediğiniz semti hem evlerin görselini görürsünüz
AND-20 2Minnosannesi bende Sultanbeyli de oturuyorum benim baktığım daha önceki evler vardı ama ben küçük bakmıştım siz nasıl bir ev bakıyosunuz
2Minnosannesi Deletedmom1683 Bakıyorum ordan zaten bulamadigim için buradan yazdım. Dışarı çıkamıyorum fazla belki bilen goren vardir diye buraya da yazdim 😊
2Minnosannesi Ebrar18 1500 bütçemiz var kira için aidat için bütçemiz yok malesef şu an oturduğun ev 1000 tl 120 m2 2+1 cikmasaydik 1250 olacaktı yine bu tarz bir ev istiyoruz Adil Mahallesine yakin eşim orda çalışıyor.
2Minnosannesi AND-20 Mimar Sinandayim canım Adil mahallesine yakın bakıyoruz eşimin işi orda şu an 120 m2 2+1 deyiz yine böyle istiyorum 🥺
AND-20 2Minnosannesi o zaman fiyatı uygun düşünüyosanız Osmangazi mah var orda tepedeki evler çok uygun kiralar adil mah sinde 1750 TL veriyo görümcem ama evi büyük 3+1
2Minnosannesi AND-20 İSKİ’yi biliyor musun canım eşim orda çalışıyor ona yakın tek otobüs mesafesi de olur
AND-20 2Minnosannesi biliyorum oradaki ev kiraları biraz ućuk gezip bakın derim haftasonu daha uyguna bulabilirsiniz
2Minnosannesi AND-20 Bakalim bi esim izin gununde bakacak artık inşallah uyguna ev buluruz gönlümüze göre