Demiralpinannesii Ozge04858 bizim evde kolay kolay parfüm sıkılmıyor. Hem bebekten dolayı hem de benim astımım var. Eşim en başından beri dıkkat eder
Ozge04858 Demiralpinannesii benimki problemli anlamaz sıkar sıkar bisey olmaz ya sen abartıyorsun diyor
gocebebirbayan Ozge04858 ben kendime bile sıkmıyorum rahatsız olur diye. Kokan şampuan deterjan bile kullanmıyorum bebeğime. Bence iyi değil sıkmasa daha iyi. Ben bile bazen parfüm sıkılan odada nefes alamıyorum tıkanıyorum
DOLANDIRICI Ozge04858 astim oldugu icin agir kokularda kriz geciriyorum i yuzden asla parfum dedorant kulkanmiyorum esimde sıkarsa dişarda sikar sıktıktan sonrada yanima gelmez cunku kriz geciriyorum nefes alamaiyorum ben biyleym die kizima karsi cok titizim ayni seykeri yasamasini istemem
Sahraligunler Ozge04858 Doğduğu günden beri parfüm deodarant banyoda sıkar gider yüzey temizleyici vs kullanmam evi de sirkeli suyla silerim
Honki_Ponki Ozge04858 nerdeyse bir yıldır eşim ve ben kullanmıyoruz parfüm kızımıza dokummasın diye eşiniz niye bu kadar ısrarcı anlamıs degilm evladı sonuçta bu daha dikkatli olması gerekirken sartmı parfüm ya sıkmak sıkmayınca noluyor sen kokuyosun mu diyolar yapmasın ya yazık bebenize daha minicik hemde eşinizi gerçekten kınıyorum burada 😒lütfen engel olun yaptırmayın gerekirse kavga edin ama minicik bir bebege kimyasal ulastırtmayın ☹️
Drykrm Ozge04858 ya yanlış anlamayın da eşiniz hakkında çok kötü kelimeler yazmışsınız. Sorun sadece parfüm değil sanırım. Allah yardımcınız olsun.
Balarisi_melisEla Ozge04858 ben kullanmıyorum eşimin kinide balkona koydum valla orda sıkıyo bende parfum için çok tartismistim bi kere çöpe atmıştım hatta
Ozge04858 Semire banada ağır geliyor parfüm hamileyken bulantısından varken bile bile bocalardi parfümü
Gullcann Ozge04858 Yani insan bebeğine nasıl bile bile bunu yapar. Benim oğlumda 3,5 aylık Eşim ben demeden sıkmıyor zaten. Çantasına koyuyor disarda sıkıyor. Yada dıs kapının ağzına koyar apartmanda sıkıp oraya bırakıp gidiyor hemen.
Ozgeruya Ozge04858 zararli tabiki kizim 14 bucuk aylik hala parfüm sikmam esimde sıkmaz sikarsakta onun yaninda degil
Beren-2020 O nasil is ya 3 aylikmis bide bebeginiz. Kzim 14 aylik esim kapının önünde sıkar ayakkabısını giyerken. Kesinlikle izin vermeyin
gkcf Ozge04858 ulan sanki bu bebekleri babamızın evinden getirdik ben annesiysem sende babası niye sen benim kadar düşünemiyorsun söylemek zorunda bırakıyorsun ayar oluyorum bu vurdumduymazlıklara
BDS Ayy bazıları böyle umursamaz oluyor, eşim kızım yeni doğduğunda dışarıdan geldiğinde ellerini yıkamadan sevmek isterdi deli olurdum 🤮