elif_2021 Kızlar iki ay 7 günlük oğlum var ve sünnet ettirmek istiyorum varmı erken sünnet ettiren nasıl geçti bu süreç özel demi şehir demi yaotirdiniz yardımcı olun lütfen
anne-11 elif_2021 özelde yaptırmıştım bebeğin hareketlenme den biran önce yaptır 2 haftada tamamen iyileşiyor iyi ki yaptırmışım 4 aylıkken yaptırdık ona bile geç kaldım demiştim dönüyordu zor oldu yani hiç bekleme hiç.
Smy16 elif_2021 erken sünnet ettiren çok fazla insan var ve herkes çok memnun kalıyo 3 gün içinde iyileştigini söylüyolar, bizimde kırkımız çıkınca yaptırcaz
Hemsireannis elif_2021 tam 42. Gün yaptırdım lokal anestezi bebek zaten emerken uyudu o an başladılar sünnete hiç hissetmedi ağlamadı bile özelde yaptırdım kanama yara tutma sonrasında huzursuzluk hiç olmadı 1 hafta da tamamen iyileşti
Eminos elif_2021 oglum 6,5 aylikti lokal sunnet devlette yaptirdim 1,5 gunde iyilesti oglum simdi 47 gunluk yarina cerrahtan randevu aldim tarih alicaz sunnetini olur insallah
Drykrm elif_2021 40 I çıktıktan sonra hemen yaptırdık. Çok çabuk iyileşti, bakımı çok kolay oldu. Her yeni bebeği olana öneriyorum. Özelde yaptırdık biz.