Busra-23 Kızlar 15 gün oldu doğalı göğsümde ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var ölüyorum diye acile gittim sabah napacam bilmiyorum birde nasıl giyinmeliyim lohusa olduğum için kalın giyiyorum fakat terliyorum sürekli acil yardım lütfen
Ugggg Busra-23 kalım değilde yelek giy sırt için iyi emzirdigin için bı krem söyleyemem bı ihtimal masaj yağları var ya onla eşin falan ovar ve yelek giyip sıcak tutarsan iyi gelebilir
Htcana Busra-23 ince giyin terledikce sırtına havlu koy yeleğini de yanından ayırma emzirmeye her kalktığında giy yeleği
Scl8385 Busra-23 canım emzirirken kendini sıkıyorsan ondan da olur emzirmeye geçmeden önce kendin rahat bir şekilde otur sırtını yasla bebeginin altına yastık koy ki eğilmke zorunda kalma bnmde öle olmuştu bunları yaptım geçti birde çok kalın giyinp terleme terlemiyecek sekilde giyin yataktan cıkınca yelek alabilrsin üzerine inşallah geçer geçmiş olsun simdiden
Bilge Busra-23 Canım hafife alma arkadaşımda da aynı şikayet olmuştu akciğerleri su toplamış doğum sonrasında oluşan bir komplikasyonmuş. Bol sıvı tüketerek ve doktor kontrolünde atlattı çöl şükür. Sen yine başka bir doktora görün mutlaka
Busra-23 Ben en başta çok kalın giyip terledim şimdi bronşit diyor artık napacağımı şaşırdım çok sorunlu bir hamilelik erken Doğum küvez süreci şimdi ise ben çok hastayım tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim 😥😥
Busra-23 Hem psikolojik hem de fiziksel o kadar bitkin ve rahatsızım ki napacağımı bilmiyorum yol bulamıyorum
Busra-23 Bilge bana pıhtı oluşmuş olabilir dediler akciğer filmi EKG kan tahlili yapıldı birşey yoktu
[silindi] Busra-23 eğer normal doğum yaptıysan ve karnına bastırdılarsa ağrı ondan olabilir. Yani benm öyle olmuştu