Ben aşama aşama ilerledim önce Düzenli şekilde uyku saatlerini tek tek not aldım dakikası dakikasına . 1 hafta sonunda oturdum inceledim en çok hangi saatlerde uyumuş ona göre bir plan yaptım . İlk önce sallanır anakucağına koydum kendi kendine dalmadı bekledim. Not aldığım saatlerde önce mamasını içirip ayağımda salladım sonraları iki salladıysam bir sallamadım sanırım 1 haftaya yakın böyle ilerledim sonra bir kere salladım bir kere bıraktım bunu da yaptıktan sonra ayağıma aldım ama bu sefer hiç sallamadım kalktıkça geri yatırdım en son beşiğine aldım mamasını içirdim hiç konuşmadan sadece pış pış sesleri yaptım karnını sırtını sevdim kalkmak istediği zaman tekrar tekrar yatırdım çok ağlarsa kucağıma aldım odadan çıkmadan yine aynı şekilde hiç konuşmadan sırtını severek odada tur attım geri yatırdım . En son aşama mamayı içirip odadan dışarı çıktım . Ağlamadığı sürece müdahalede bulunmadım. Kendi kendine döndü oturdu debelendi yorulunca artık uyuyordu . Güvenini zedelemeden çok fazla ağlatmadan ilerlemek çok önemli . Birde uyku saatlerinin arasında en az 3 saat olması gerekiyor . Karnı tok altı temizse uyku saatlerine dikkat edildiğinde gerçekten güzel ilerleme kaydediliyor . 1 ay sonunda kendi kendine uyumayı öğrenmişti . Şu an annemdeyiz burada ki beşiği artık küçük geldiği için yer yatağı yaptık burda bırakıp çıkamıyorum yanına uzanıyorum mamasını içiyor yanağını seviyorum hemen uyuyor çok şükür 😊