Porukadriye Merhaba.. oğlum 6 aylık oldu. 4buçuk aylıkken oturmaya meyil etmeye başladı. Destekli oturuyor fakat henüz desteksiz tek başına çok az oturabiliyor. Kaçıncı ayda kendi oturabilir
Semaakara Porukadriye bnm oglum 7 aylik olacak yarin hala desteksz oturamiyor ne zmn baar bnde merak icindeyim🤣
bebegimlebuyuyorum Porukadriye 8.5 aylıkken hem desteksiz oturmaya başladı, hem emeklemeye başladı, hemde tutunup ayağa kalkmaya başladı. 9. ayın sonuna kadar vakti var desteksiz oturmak için.
Deletedmom78654 Her çocuğun gelişimi farklı oluyor aslında . Günay’dan sonra yavaştan başlıyorlar ama desteksiz oturması 1 ayı bulur diye düşünüyorum .
Porukadriye bebegimlebuyuyorum emekleme ayrı bi olay zaten yüz üstü koydum mu suratını yere yapıştırıp bağırıyor 🤦🏽♀️
bebegimlebuyuyorum Porukadriye Önüne ilgisini en çok çeken oyuncakları koyabilirsiniz veya havluyu rulo yapıp koltuk altlarından destekleyebilirsiniz yüzüstü durması için. Yüzüstüyken sizde onun gibi uzanıp iletişim kurun sürekli. Alışır yavaş yavaş.