Rkydmn Oğlum sevmediği için yatağı satmaya karar verdik ilgilenenler msj atabilir. 1 yıl önce yaptırmıştık tamamı mdf çok sağlam bi yatak
kaymakliekmekkadayifi Rkydmn yaa o kadar cok uzaktasiniz ki yakin olsak hemen alirdim bende bugun montesorri yatak almaya karar verip aramaya başlamıştım
Bayezidin_annesi Rkydmn Googleye resim yükle yazıp oradaki syafalardan yükleme yapabilirsin daha sonra linki kopyala buraya yapıştır
AlyaBademm Rkydmn Çok güzel kızıma yeni yaptirdim keske daha once görseydim alirdim🥰 alana hayirli olsun simdiden
Rkydmn Sibell777 gerçekten kaliteli tamamı mdf özel yaptırdım ben mobilyacıda. Oğlum yaptırdıktan 1 ay sonra ben sevmiyorum içinde yatmicam diye tutturdu inanın 2 ay zor yatmıştır içinde yepyeni malınada kefilim
Rkydmn asel2020 il ağrı nakliye şirketiyle anlaşıp istenilen adrese göndericez ücret alıcıya ait ama çok bişi tutmaz. Kurulumu çok basit yatak 4 ayrı parçaya bölünüyor yapboz gibi kurulumu çok kolay
Rkydmn asel2020 fiyatımız sabittir malesef. Zaten kaliteyi görünce ucuza bile almışım diceksiniz. Burada bu yatakta bu kalitede 2000 tl nin altında yok emin olabilirsiniz