Mused 2 aylik bebeğim var sağ gözüne eli çarptı o günden bu yana capaklanir sabah kalktığında ılık su çay damla kullandım fayda etmedi sizde oluyo mu çapaklanma napmam gerekiyor yardim kızlar damlayı doktor yazdı çok ufak 5ml fln
Beyzza16 Mused bizimde sürekli oluyor doktor havayla temastan olabiliyor dedi. Netira diye bir damla kullanmistik birde tobrased diye bir damla
yusufum- Mused bizim de 4 5 aya kadar devam etti kanal tıkalı olabilir 1 yaşından sonra operasyon gerekebilir geçmezse demişti şükür yok şuan Masaj yapın gözüne Insalllah geçer sizinde sürekli temiz tutun birde
Gmze1998 Mused El capmasindan değil göz yaşı kanalları tıkalı benim kizimdada vardı sutunuzden damladın ebe bana öyle demişti bide burun göz hizasi baş parmağınızla aşağı doğru hafifçe masaj yapin günde 2 3 kere kanalari açılması için 6 ayda düzeldi kızımin geçmiş olsun korkacak bişey yok
Mused yusufum- inşallah geçer cnm ya dua edin de birde msj nasıl yapılıyor gözünden yaş gelmeyince mi tikali oluyo
Zhra_cil Mused Benim oğlumun da gözü capaklanıyordu ne yapsak gecmıodu doktor günde üç defa göz pınarlarının oraya masaj yap en az iki dakika dedi. Cok Şükür gecti.