Mirmersem21 Kızlar az önce baktım ödeme aşamasında diyor ne demek daha önce başvuru aşamasında diyordu şimdi ise ödeme aşamasında 2 ay oldu doğum yapalı hala yatmadı
minmin-hanim sweetgirl9 benimde öyle yazıyor, eşim benim yerime alabilir mi benim mi gidip almam gerek?
Mirmersem21 ebrilk-16 daha dün baktım başvuru aşamasında diyordu şimdi tekrar baktığımda ödeme aşamasında diyordu
gulsnmstf Mirmersem21 5 ay oldu hala yatmadı sanıyodum megersem almamı beklıyolarmıs o yuzden oyle dıyomus 6 sy olunca daha vermıyolarmıs ıptal oluyomus 🤣
Mirmersem21 gulsnmstf 😂tamda dün eşime dedim para bul çocuklara kışlık alalım oda param yok diyordu hızırali yetişti😃
Ada-Lina Benimde ödeme aşamasında diyordu PTT ye gittim yatmamış dedi hala ödeme aşamasında yazıyor doğum yapalı 3 ay başvuru yapalı 2 ay oldu bu hafta tekrar gideyim bari
sweetgirl9 minmin-hanim bir an önce gidin alın belli bir zaman sonra alamıyormuşsunuz ben öyle duymuştum bu arada başvuruyu siz mi yaptınız? Gidip mi yaptınız nasıl oldu bana da anlatır mısınız
Mirmersem21 minmin-hanim benim PTT ve ziraat kartım var ondan çekemezmiyim yada benimmi pttye gitmem lazım