dmrilyd Kızlar bebeğim 2 ay 20 günlük hırıltısı var sanırım burnu tıkalı. Serum fizyolojik mi daha iyi olur ? Otri bebe mi ?
Aynur13 dmrilyd serum fizyolojik sıkıp oteibebeyle çekmeniz gerekiyor serum fizyolojik yumuşatıyor daha kolay ve canı yanmadan çekmiş oluyorsunuz bizde 1 aylığız ve nerdeyse doğduğundan beri aynı durumdayız
Leylazra dmrilyd Nasıl uyguluyorsunuz.Dr Osman gönülal videosunu izleyin.Buruna Nasıl uygulanır gösteriyor.Benm kızımında vardı hala var ama baya azaldı.
Bebitomm Serumfizyokojik bildiğin tuzlu sudur burun içini yumuşatır ki daha kolay ve zararsız temizlensin sakın sıkmadan burnunu çekmeyin zarar verirsiniz hırıltısı olsada olmasada günde birkez muhakkak temizleyin burnunu
Seybet ebrilk-16 Benimkinin de hırıltısi var balgamdan dolayı oluyor. 48 günlük bebeğim. Doktora kaç defa dedim onemsemedi burnunu temizle sürekli dedi 🙄
Nur2021 Bizde 2 ayligiz ayni durumdayiz 😔 demin serum fizyolojik sıkıp otribebeyle cektim,suan biraz rahatladi uyumak uzere salliyorum ayagimda. 4tten beri ayaktayiz
ebrilk-16 Seybet bunun baska bi yöntemi olmalı kesinlikle,yeteri kadar çıkmıyo bence,Doktora gidicem bakalım ne dicek
Eylul-1 Bizde 2 aylığız fizyolojik pek etki etmiyor. Serumu şırıngayla çekip o şekilde burnuna sıkıp temizliyorum daha rahat nefes alıyoruz artık her emzirme öncesi mutlaka yapıyorum korkuyordum başta ama alışınca oluyor