hberfin Kizlar kullanipta memnun kaldığınız bir ilac varmı benim banyoda yumurtlamis ve hergun 2 tane goruyorum ne yapabilirim yuvasinida bilmiyorum nereye yuva yaptıysa artik
Ebrar_kusum hberfin nerede yaşıyorsunuz kesinlikle k otrihene çok iyi geliyor yaşadım biliyorum şükür kurtuldum
Melek_annesi_06 hberfin nasıl canım yani yumurtasını falan nasıl biliyorsun Allah rızası için bana da yardım et yıldım valla evde bulamadık ki taşınalım resmen aile üyesi gibi oldu 😏
NurMelisa hberfin ben bayer max force ve migrosta ki bulunduğu bir sprey ile kurtuldum. Ben mutfakta her gün 2 3 tane görüyordum. Mutfakta bu sprey kullandım sonra ölüleri görmeye başladım. Kaç ay oldu hiç çıkmadı şükür
hberfin Melek_annesi_06 kucuk ufak yavrular oluyor allahim o gene iyi buyugunu gorunce cildiriyom yaa iyyyy 😤
BademsMam hberfin duşa kabinin altından geliyor genelde altı açıksa önce böcek ilacı sıkın sonra kapatın orayı silikonla falan. Benim eski evimde de çok fazla vardı çamaşır makinesinin altından ve duşa kabinin altından geliyordu kapattım ilaçlayıp bitti