TugbAlperen sevgi_asil bende şuan emzirmemek için direniyorum gece memesini keseyim diye o direniyor ben direniyorum
Meliasaa-28 Lazrail 40 günlük bebeğim sürekli huzursuz 1 anca uyuyor sonra uyanıyor uyutmam 2 saat 1 saat uyudu geri uyanıyor 10 gündür uykusuzum hastayım sinirlerim alt üst oldu ağlıyorum kimse yokken evde
lalbg Lazrail ben umudu kestim ya. Arada beni şaşırtıp 2 saat kesintisiz uyuyo onda da ben uyuyamıyorum. 😑
Lazrail Blackcloud hadi bakalım saglicakla gecsin hamilelgin doğruluyorum diye post açtığın günü görürüz ❤️
mom726272 Serranin_annesi az sabır canım ilk 3 ay sürekli memede olacak onun için çok önemli bu sadece beslenmek için değil kendini güvende hissetmek için emiyor Aydan sonra gece 3-4-5 saat uyuyacak 3 aydan sonra da sabaha kadar uyuyacak canım tabii yine emecek gece
0307 Lazrail kız uykumu sana göndereyim benim de bebiş 2 saattir uyuyo ama gözüme uyku girmiyo şarjim bitene kadar buralardayim %14
Serranin_annesi Lazrail bugün böyle oldu 2 gün gazdan uyuyamadı bugün de böyle bakalım yarın ne olacak