Mercimegim_melegim Kızlar kızımın alnında göz kapağında kızarıklık var.Gül diyorlar Doğum lekesiymiş.Kalıcı bisey mi geçen var mı?Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Janss Mercimegim_melegim Çoğunlukla 2 yaşına kadar siliniyor . Benim oğlumda da vardı göz kapağı ve kaş arasında . 11 ayını geçkin şu an belli belirsiz ağladığında fark edilmeyecek kadar pembeleşiyor sadece .
leylaa Mercimegim_melegim 2 yaşına kadar geçiyormuş, kabarık halde değilse et beni gibi endişelenmeyin.
Selma42 Mercimegim_melegim benim oğlumda da var ikisinde de pembelik. 5 aylık olacak öncekine göre silik. Ama kasıntı yapiyor sanırım kasilamak istiyordu önce çok
Sena52 Mercimegim_melegim çok normal benim bebeğimin mosmordu ikisi de. Şuan 61 günlük çok şükür yavaş yavaş gidiyorlar az kaldı
Yenianneecik Mercimegim_melegim bilmiyorum ki eskiler diyor ciger yenmez çilek yenmez gül koklamaz. bence hurafe de geçiyor sonucta takilma
Minikprensannesi Mercimegim_melegim benım oglumun ayagının altında var ben ciger yemiştim sanırım ondan 😂
Deletedmom47 Mercimegim_melegim Göz kapağının üstünde bizimde vardı 5 aylığız kayboldu .Poposuyla bel hışmında yeşilimsi morluk gibi iz var mesela o büyüdükçe geçiyormuş genelde 2-3 yaşlarında bakalım 🥰.