Mervenuryz Herkese iyi geceler . 3,5 yaşında oğlumda balgam var öksürüyor burnu kapalı . Boğazına geliyor öksürünce geri yutuyor tükürmesi gerektiğini anlatamıyorum ona ne yapacağım lütfen yardım :'(
Gin Mervenuryz tükürmek zorunda değil, yuttuğu balgamlar atılır diye düşünüyorum vücudundan. Yutunca yemek borusundan mideye gidecek. 😹
Cheddar Mervenuryz ali fuat serpen var instagramda doktor. Postlarında göstermiş bi şey hareketi diyor ismi aklıma gelmedi. İnstagram açıldığında postlarına bi bakın isterseniz. O şekilde balgamı atıyolarmış hatta bronşit ve zatürree olmamasını sağlıyomuş ciğerlere inmediği için
Mervenuryz Gin ay ben bı korkuyorum ama sürekli sabahtan beri neler yaptım tükürsün diye 😁😁 ay icim rahatladı ağlıyordum güldüm sayenizde teşekkür ederim
Mervenuryz Gin bu ilk günümüz ama zor geçiyor prospan aldım şimdilik yarın böyle devam ederse gideceğiz buhar makinesini açtım bide bekliyoruz
Gin Mervenuryz balgam varken şurup kullanmadan önce doktorla görüşseniz daha iyi olurdu. öksürüğünü keserseniz sökemez balgamını.