Miniminimini Arkadaşlar sırt üstü yatırdım oyun halisinda baktim ki yüz üstü dönmüş halidir çırpınıyor nefesi daraldı diye korktum bir seyi yok şimdi uyuyor sabah kendi kendine kalkınca ağlamıyor yine dönerse diye korkuyorum neyapmam gerek surekli tetikteyim
Ebrugzbk Miniminimini döndügünde ona zarar verebilecek şeyleri ortadan kaldırmanız yeterli endişelemeyin çok güzel bişi bu😍🌸
Kevseryldz Miniminimini hiç bişey ☺️ Sürekli kontrol edeceksiniz. Yatağında hiç bişey olmasın yastık vs. Bişey olmaz Allah’ın izniyle
zumra342 Miniminimini korkmayın bende sizin gibiydim hiçbir çaresi yok yani uyumadan başında bekleyemezsiniz sabahsa kadar özellikle yastık kullanmayın gece uyuturken onun dışında bişey olmaz inşallah bende sizin gibiydim gece uyuyamıyordum ama çaresi yok yani napsanız da dönüyor
zeyzey77 Miniminimini artık yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyor dönmesini engelleyecek hiç bir şey yapamazsın. Oğlumda sürekli dönüyor ve giydirirken bezlerken kaçmaya çalışıyor
durucinar Buna alışin ve yatağında hiçbir şey bırakmayın ben ortmuyorum bile kalın giydiriyorum sadece
Alpitom Miniminimini koymayın bence . Uyku tulumu giydirin üzerini ekstra bir şeyle örtmeyin yatakta başka yastık örtü oyuncak falan olmasın
zumra342 Miniminimini hayır koymayın bi etkisi olmuyor yani bende olmadı ne yapsamda dönüyordü yastık daha tehlikeli olabilir ben sadece uyku tulumu giydiriyordum yatağında hiçbirşey bırakmıyordum öyle uyutuyordum böyle olsa biley olmaz allahın izniyle bide şöyle de düşünün dönecek kadar güçlendiyse kafasını kurtaracak kadar gücü vardır yani ben boşuna çok evham yaptım bence rahat olun
zeyzey77 Miniminimini Yuzunu mu kapatmış? Mümkün olduğunca yalnız bırakmamaya çalış zamanla sorunsuz dönmeye başlar. Kaç aylık
Polikistikannee Miniminimini Basını kaldırabiliyorsa kendini kurtarabilir müdahele etmeyin uyku zamanlarinda. Iciniz rahat etmezse yastikla destekleyebilirsiniz oyun halısında da yanında durursaniz o da kendini guvende hisseder
Polikistikannee Miniminimini Daha bu başlangıç annesi dört dönecek odanin icinde. Merak etme dönüyorsa kendini kurtarabilir Masallah