Ealp Bebeğim 3 ay 16 günlük gündüz uykuları idare eder ama akşam 6 dan sonra asla uyumuyo 12-1 leri görüyoruz benim gibi olan varmı
Emir2021 Ealp biz de öyleyiz canım gündüz çok kısa 15 dk falan uyuyor o da memede emerken gece uykusuna 12:30 1 gibi dalıyor ama sabah 9:30 10.00 gibi uyanıyor 3 ay 22 günlüğüz
FistikliLokumum Emir2021 keske brnim oglum da öyle olsa. 3 ay 28 günlük. Su an uyumamak icin cıglık cıglıga aglıyo. Dalsa uyusa bile gece emmeye uuanıp sabah 6 dedim mi ayakta. Ve gündüz cok cok az uyuyo toplasan 2 saat anca. Deliksiz uzun uyumayı o kadaar cok özledim ki… :( Üstelik esim bile bu cocuk bende durmuyo diyip ilgilenmiyo asla. Calısıyomus yorgunmus bahaneye bak sanki ben keyif catıyorum bütün gün :( cıldırmak üzereyim az kaldı isyan bayragını cekicem
kivirciginanasi FistikliLokumum benim ki de 3 ay28 günlük bi kaç gündür geceleri çok zor uyuyorum gunfuzler8 baya iyi uyuyo acaba dış mi cikariyoralr
Emir2021 FistikliLokumum bizimki de gündüz uyumaları bıraktı resmen bi kaç gündür de ağlıyor kucağa gelince susuyor uyutmak çok zor oldu benden başkasında durmuyor uyumuyor deliksiz uyku mu ? Çooook uzak biz annelere 😒
FistikliLokumum kivirciginanasi disten bende süpheleniyorum bilmiyorym ki olabilir. Cok dengesiz uykusu. Mesels bugün gündüz cok uyudu akssm da 9 10 aeası uyudu daha simdi zor uyuttum ama dün falan gündüz toplasan 1 saat uyumuyo emerken uyuyo orda alıyo uykuyu
FistikliLokumum Emir2021 bizden baskasınds durmaması hikaye ya durdurtmayı bilmiyolar. Oglum bende annemde babamda abimde eltimde kocasında duruyo da nasıl oluyo da kaynanam kayınpederim esimde durmuyo onlar sıkılıyo cocuktan bi kere ık mık dese hemen annesi al durmuyo. Hay annesi kadar kafanıza tas düssün e mi..
Emir2021 Arel75 canım 1 de yatıyorsa 3 te 6 da 8 de emiyor 10 gibi tam uyanıyor artık o gece ben kalkıp emziriyorum onun uyanmasını beklemiyorum
Sess Bebek çok yeni zaten şu an düzensiz uyuyabilir siz ona ayak uydurun. Uykusu gelince uyur zaten zorlamayın uyusun diye uykusuz yaşıycak hali yok. Zamanla düzene girer uykusu akşam banyo rutini falan yapın gece gündüz arasındaki fark zamanla oturur.
Zlm Ealp 4 aylık tam bir saat çeşitli şekillerde salladım ve hala uyanik şimdi salliyinca agliyo bide söylenerek agliyo beni benden aliyo 😄
Ealp Zlm evet emziriyorum ağlıyo kucağıma alıyorum ağlıyo yere bırakıyorum ağlıyo 3 aydır hiç böyle olmamıştı