Kiziveannesii Kızımın doğum günü için tütülü etek aldım fakat zıbın olarak isimliler çok pahalı geldi ben beyaz bi zıbına neyle yazabilirim onu nasıl işlerim yada lğtfen yardım edin
1lina1anne Kiziveannesii kirtasiyelerde tuafiyerlerde binbir cesit harf var onlari alip yapistirabilirsiniz
AA201207 Kiziveannesii hangi şehirdesiniz İstanbuldaysaniz biliyorum satılan yerler ama farklı bir şehirdeyseniz bulunduğunuz yerdeki tuhafiyelere bakabilirsiniz int.de var trenyolda fln
1lina1anne Kiziveannesii ben cok siparis verdim hepsi yapistirma silikon olabilir bulursunuz kirtasiyeden gunu kurtarsin yeter bence
AA201207 Kiziveannesii bursada da rahat bulursunuz aslında hobi evi gibi pul boncuk vs satılan yerler vardır. Valla ismi ne bilmiyorum Ütü ile yapışan taşlı harf diye uzun uzun yazıp arattim Google dan şimdi çıktı 😄 bi yazıp bakın sizde belki işinize yarar
Eylulmomss Kiziveannesii canım ben zıbını alıp keçe alıp harf kesip yapıştırdım birde eva kağıdı almıştım ikiside kırtasiyelerde bulunuyor