Birmelek_annesi Gulsen4224 saat 6 da en son girdim ciktim 7 de bi bakım dedim akis yenilemedi tlfnda mi acaba sorun dedim kapattım açtım olmadı çocukla uğraşmaktan bakamadım şimdi baktım yine aynı
Gulsen4224 Birmelek_annesi aynen cnm 6 dan beri gitti whatsap felan yok hatta bende dedim Wi-Fi mi çekmiyor takıp çıkartım yine yok telefonu kapattım yine aynı birde buraya giriyim dedim çekim var sorun sosyal ağların çöktüğünü öğrendim 🤭
Birmelek_annesi Gulsen4224 ay valla sıkıldım ne zaman gelecek acaba ya bu saatlerde kahvemi alır reels izlerdim 😂
Araseymen Birmelek_annesi hadi biz neysede o kadar sosyal medyadan para kazananlar vardi gelmezse onlari düşünemiyorum 😀
Birmelek_annesi Araseymen benimde takipcim yüksek ama para kazanmıyorum 😂 haklısın naptilar acep onlar
Birmelek_annesi Gulsen4224 herkes burda az susun gı arada uygulamadan çıksın herkes dinlensin 5 dakika 😂😂
Guzelanne34 Birmelek_annesi ahahah valla şu instgramdan para kazanan insanlara iyi oldu. Bazılarının hayatı instgram olmuş çünkü