Semacn Kizlar ilk defa uyku tulumu kullanacağım çoğu magzalardakiler elyafmis %100 pamuklu nerde bulabilirim,onerebileceginiz varmı birde memnun kaldığınız.
Tatlican Semacn Ben 2yil once bebek kiyafeti satan magazadan almıştım %100pamukluydu buyılda ordan alicam kismetse memnun kalmıştım
bikerem Semacn instagramda bir sayfada olcumuze ve isteklerime gore diktirdim,evin isisi bebegin teni vs ortak karar verdik. Agi fermuarli,corapli corapsiz ,tak cikar kollu,cift kat pazen,muslin vs vs vs.. Henuz dikiliyor bakalim,kullananlar cok memnun
Semacn Tatlican oralarda oluyormu tam pamuklular bana hep e bebek de falan elyaflı dediler de ondan sordum ikizlerim var öyle gidim gezip bakamam da tam nerelerde oluyorsa direk gidip almam lazım tşk ederim cevabin icin
Tatlican Semacn Bebek kiyafeti ama ebebek gibi degil carsi icinde biryer benim dedigim. ebebekten alip öneren anneler vardı bikac gün önceki postlara bakabilseniz belki denk gelir
Semacn bikerem diktirmeye vaktim yok ve ücrette baya fazla olmazmi öle iki bebek var sonuçta 🥰hasta ettim bile birini havalar gece soğuk oluyor üstlerini ortturmuyorlar nasıl olcak bilmiyorum
bikerem Semacn 125 ile 200tl arasi degisiyor. Normalde 9 gunde teslim,belki daha kisa sure icin konusulabilir. İnsallah en guzelini kolayca edinirsiniz🥰
yasacmalamalo Tatlican valla öyle yzıyor ama yumusacık guzel bn bgendm bugun gydrdım ilk defa denyp göreceğim 😎