Derininannesi Canlar benim bebeğim 1 aylık hem anne sütü hem mama yiyor. Etraftan herkes bebeğe su vermem gerektiğini söylüyor. Vermeli miyiz su ne diyorsunuz ? Sizler veriyor musunuz veriyorsanız ne kadar veriyorsunuz
BaloglumM Derininannesi doktorum mama yiyen çocuğa mutlaka su verilmeli dedi ben günde 3 çay kaşığı veriyorum
shdemir Derininannesi Benim oglum 2.ayından beri mama yiyor ve doktorum mama yediği için su içmesi gerektigini söyledi ben veriyorum
Fatmasarii Derininannesi benimde doktorum bi aylikken su ver demisti cay kasigiyla ilik su. Teklif et ictigi kadar ver dedi.
Welekrock Su süt gibi steril değildir ve bebeğin sindirim sistemi için de ilk 6 ay uygun değildir. Anne sütünün %90’nı zaten sudur ve bu bebek için yeterlidir. 2 saatte bir gerçekleşen uzun emzirmelerin yanı sıra susadığı düşünülen bebeğe yine meme verilmelidir ilk 5 dakikada gelen sütün içeriği bebeğin susuzluğunu giderebilecek kıvamdadır.
Alimran Doktorlar mama verilen bebeğe 3 4 çay kaşığı verilmesini söylüyor benimde bebeğim 25 günlük sütüm az ben hep su veriyorum
havva60 bu gun doktora gittim cnm doktor her mama yedikten sonra 1 veya 2 cay kasigi su ver dedi bende bu gun vermeye basladim
Busrayaman @Derininannesi benim de 43 gunluk bebegim var sadece emziriyorum saglik ocaginda ki ebemizde bir iki cay kasigi ver dedi havalar sıcak cunki ama havalar serinlenince vermene gerek yok dedi
Gurbettebianne Derininannesi 1 hastalıkken vermeye başlamıştım ve 5,5 aya kadar sadece emziridm yine de su verdim
Annesinin1tanesi Derininannesi 36 günlük kızım doğduğu andan beri su veriyorum pek sevmiyor suyu ama 1-2 çay kaşığı da içse iyidir suyun zararı yok faydası vardr bu arada sadce anne sütü veriyorm
Hasret Bende sadece emziriyorum arada veriyorum çay kaşığı ile şimdi alışmazsa ilerde içme alışma konusunda sıkıntı çeker diye düşünüyorum