Esrakeskin28 Beyzacoskunnn valla kaç saat oldu inşallah altından kötü bişey cikmaz ya şimdiye kadar düzeltmeleri gerekiyordu bu durumu
__cansu Aynen burasida olmuyo bazen whatsapp bide instagram baya uzun sürdü hic böyle olmazdi şüphelenmye başladım
buzlulimonata Burasi da takiliyor takilmadiginda da reklamdan girilmiyor. Cok uzun sürdü bu kadar sürmez diyodum
Esrakeskin28 Birsiyahhikayesi nerede yaptılar açıklamayı canım ben bakıyorum da açıklama göremedim hiç
Birsiyahhikayesi Esrakeskin28 telegramdan canım ınstagramdan son dakika haber takip ediyordum ordan link vermişlerdi telegram haber grubu diye ordan takip ediyorum
Esrakeskin28 Birsiyahhikayesi anladım canım sen yine biseyler öğrenirsen bizede haber ver çok merak ediyorum ne olup bitiyor diye
Birsiyahhikayesi Esrakeskin28 TRT ABD muhabiri Tuna Şanlı: “Facebook’un tümüyle silindiği iddia ediliyor. Hiç bir şey belli değil” en son gelen haber neler oluyor ya
Birsiyahhikayesi Esrakeskin28 Privacyaffairs 🗣 1.5 Milyardan Fazla Facebook Kullanıcısının Kişisel Bilgileri Hacker Forumunda Satıldı.
Mom262627 Birsiyahhikayesi kuzum bisey sorucam veri satmak ne demek bi turlu aklim almiyor instagram yok face yok wp tek var ne verimi alacaklarmis allahsizlar