Merve_kozz Drya deniyorum ben hep dün çikolata yedim mesela kızarmadı oğlum bugün biraz cips tattım onda göz kapakları kızardı hemen ama hiç yemesek daha iyi 😔
Agg0207 Drya çocugujun alerjisi carsa eger tüm paketli gıdalar yasak canım eger araa kaçak yaparsan bu kez alerjinin geçme süresini uzatıyorsun
Bilgeball Drya Yemeyin arkadaşlar, sabredin, doktorunuz önermedikçe denemeyinde. 4,5 aylıkken alerjimizi atlattık çok şükür. Sabır gerekiyor sadece, denediğiniz her ürün yavrunuzun alerjiyi atlatmasını uzatıyor.
Agg0207 Merve_kozz canım seninle süt alerjisi için yorumlaşmıştık yeni başladın sen sanırım diyete ama hiç kaçak yapmaman lazım yoksa alerjinin iyileşme süresini uzatıyorsun bebeginde .kızım 5 ay 3 günlğk oldu bir çikolatanın köşesine dilimi bile degdirmedim valla
Merve_kozz Agg0207 bu hafta iyi gittik ama bnde gün gün denemeye basladım cikolatalı seyler tetiklemedi ama baharatlılardan kacınıyorum yani ayırt ediyorum artık ne yarıyor ne yaramıyor
Agg0207 Merve_kozz paket içeriklerine bak canım peynir altı tozu oluyor hepsinde bitter çikolatada bile var
Merve_kozz Agg0207 evet dikkat ediyorum kazein ve peynir altı suyu yzıyorsa kesnlkle almıyorum internetten de vegan kahvaltılıklar sipariş vercem
Agg0207 Drya hiçbirni denemiyorum bile ben çünkü paket dışına yazmayabliyorlar eser miktarda olan şeyleri bir kere organik makarna yedim ve içerigine bakmıştım hiçbirşey yoktu sözde bebegimin kakasını bir açtım kanlıydı malesef içlerine eser mikrarda oldugunda bazen yazmıyorlar ama hepsi bizler için çok tehlikeli. İlk ve son oldu benim bu makarna olayı zaten hiçbirşey tüketmiyorm çok tatlı isterse canım kuru meyve taze meyve tüketiyorum hep sabretmek önemli
Drya Agg0207 anlıyorm bizde gizli kan çıktı yarın netleşecek diyetimiz peki alerji testi yaptrdınz mı nasıl oluyor alerji testi
Agg0207 Drya ben test yaptırmadım kan testi istemişti alerji doktorumuz gerçi şikayetleri anlatınca alerji oldugundan emindi aslında. 3 tüp kan alıcaklardı bebeklerden kan almak çok zor onların damarını bulmak o yüzden yaptrmadm ben ama alerji doktoruna 3 buçuk aylıkken gittim diyete kızım 25 günlükken çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle deneme yanılma şeklinde başladım kızımın alerjisi olan herşeyi bulmuştuk zaten test falan yaptrmadan
Drya Agg0207 anlıyorm bizde bugün gittik deneme yanılma diyet yapıcaz süt ve kırmızı et bakalm hayrlısı inş bizede test önermedi negatif çıkma ihtimali de var dedi alerji druna yönlendirmedi ama
Bilgeball Selenimom sağolun, darısı sizin yavrularınıza. Evet, sadece kendi yaptığım yemekleri yedim.