Byz35 Arkadaşlar merhaba. 3 aylık bebeğim var daha önce doktor prospan şurup vermişti, şuan covid 5. Günündeyiz ateş bitti öksürük başladı ateşi yükselince acile götürmüştük acil doktoru kullanmayın demişti. 0-3 ay arasında kulkanıp fayda gören var mı?
HamzaSiracveBen Byz35 ben de oğluma surekli orospan kullanıyorum doktorumuz bebekken bir cay kasıgı verdiriyordu ama anısabileceğin aile hekimine sormalısın gine de bence
Cicekimftm Byz35 evet biz kullandık 3 aylıkken hemde antibiyotik de vardı yanında. Ciğerlerine iner öksürük birşey kullanmazsaniz
Sonsuzmutluluk Byz35 benim kızım 2 aylkken hafif öksürüyordu. Özelde güvendiğim bir dotkora götürdüm oda Prospan verebilirsin demşti. Yardcımcı doçentti doktorumuz hala ona gidiyoruz 8 aylkken de bronşit olmuştu ozmaanda kullanmıştım yani bana 2 aylkken ver dediğine göre kullanılabilir.siz emziriyosanız daha sık emzirin ıhlamur bol sarımsak tüketim.sütünüzden geçsin
Cagla1805 1 buçuk aylıkken kullandım ama covidden dolayı degil Üşütmüştü 7 kullandım faydasını gördüm bitkisel bir şuruptu
Byz35 HamzaSiracveBen zaten çocuk doktoru daha önce öksürüyo diye vermişti 2 aylıkken. Şuan covid olduğu için doktora gidemediğimizden soruyorum
Misha Bende 3 aylikken kullanmistim ushutmustu doktor verdi ayrica ben yillarcs eczanede calistim bebeklere en etkili suruplardan biri tamamen bitkisel
HamzaSiracveBen Byz35 o zaman verebilirsin bence ya kullandoysan ben hep verdim bizde olduk covid o donem hep içirdim nolur nolmaz ilerlemesin olsurugu diye sonuçta kullandıgın bir ilaç zaten bebeklere covid ilaçı vermiyorlar
Bmom Byz35 dün acile gittik doç Dr o şurubu önerdi öksürük için 4 aylığız bizde doktor bunu biliyor sonuçta verilmese vermezdi
Byz35 zeyzey77 1 yaş altı çocuklarda doktor kontrolüyle kullanılır yazıyor bize de doktor verdiğine göre sorun olacağını sanmıyorum. Bazı insanlar kafasına göre gidip eczaneden ilaç alıyolar ya onlara diyor. Bebek 1 yaşın altındaysa doktorunuz verirse kullabilirsiniz demek yani
Sonsuzmutluluk Byz35 saf zeytinyağına sarımsak rendeleyin 2 saat bekletip süzün sadece yağını bebeğinizin ayak altlarına masaj yapın buda iyi geliyormuş öksürüğe