Butterflyy_y Kızlarıma bu zamana kadar Sebamed kullandık. Artık fahiş fiyat artışı sebebiyle uygun fiyatlı içeriği temiz bir şampuana geçmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi alabilir miyim ? (Dalin hariç)
Avs Butterflyy_y ecowell öneririm hem çok hafif ve güzel Bi kokusu var hemde temiz içerik vegan, hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir şampuan. Fiyatı 50 TL civarı. Ben hem şampuanını hem losyonunu kullanıyorum çok çok memnunum 🌼
Kedidirokedi Butterflyy_y mustela kullanıyorum normalde ama sırf popusu yıkamak için uni baby nin büyük boyunu almıştım pompalı olanını birkaç kez saçınıda yıkadım memnun kaldım açıkcası tamamen doğal olsun derseniz incia da güzel
Fun Butterflyy_y kızım 20 aylık olcak doğduğundan beri mustela kullandık ama teyzesine gidiyoruz diye kızıma Nivea’nın 2si1 arada bebek şampuanını almış allahım nasıl güzel nasıl pamuk aşk yaşadım resmen
busrasilra14 Butterflyy_y yani icerigi illa en dogali olsun derseniz tabi farkli secenekler illamj var. Ama sebamed icerigine es deger unibaby var. Ben yeni dogdundan 6. Aya kadar kopuk formunu kullandin. Simdi normal uni baby kullaniyorum. Cok memnunum yumusacik yapiyor saclarini bebegimin
Avs Butterflyy_y trendyolda hepsiburadada hepsinde satılıyor ecokimya satıcısından alıyorum ben. Zaten ecowell in kendi firması ecokimya bildiğim kadarıyla
Nazduruuu Fun ayyy evettt nivea da çok güzel ben ilk onu almıştım pamuk gibi yapıyor. Sonra bi değiştireyim dedim bübchen de aynıydı yumuşacık yaptı onda devam ediyorum ama niveayıda şiddetle tavsiye ederim
Serapy Konaklarımız için mustela Konak şampuanı kullanıyoruz kesinlikle işe yarıyor. Vücut içinde mustela biraz tuzlu geldiği için hipp marka aldık, temiz içerikli,İngsragramdaki meşhur Mühendisoğlu tavsiyesi ile…