Minikkoala1 20 aylık kızım biraz soğuk almış. Burnu çok akıyor ya sil sil bitmiyor uyurken rahatsız ediyor sanırım uyanıyor sürekli, nefes alamıyor uyanıyor. Calpol verdim başka ne yapsam bilemedim damla da damlattım.🤷🏻♀️😔
Leylus Minikkoala1 merhaba benim oğlum 16 aylık yaklaşık 1 haftadır aynı durumda şükür herşeyi iyi burnu çok akiyor doluyor emerken çok zorlanıyordu hirliyordu doktoru sadece deniz suyu sıkın dedi bide ıhlamur verdim bi kaç kere şükür bugün iyi çok az kaldı ama çok uzun sürdü geçmiş olsun sizede
Paradiseeeee Minikkoala1 yok anam geçmiyor benim de bebeğim 4.5 aylık sümükleri akmıyor tıkalı serum fizyolojik suyla temizliyorum ama banamısın demiyor doktora götürdüm nezle dedi peditus verdi 5 gğn geçti ama hala aynı
anne15 Minikkoala1 burun spreyi sıkıp aspiratörle temizleyin ayaklarına bebek vicks sürün nefesi açılır. Ayrıca odasına karanfil batırılmış soğan koyun bas ucuna oda etkili
Minikkoala1 Böyle doğal karışımlar falan kullanan yapan var mı? Dün ayağının altına sarımsak zeytinyağı sürdüm bunun gibi şeyler?