Ebrugzbk VolkanEmre ben kullanmıştim tatlarını merak ettigim için ikisinide aldım az da ılsa faydasını görmğştüm
Klymeneninatlasi VolkanEmre bende kullanıyorum kendimi yetersiz hissettiğimde hatta bi kere gece yatarken içmiştim sabaha göğüslerim çok fena olmuştu tadı pekmeze benziyor inanılmaz tatlı yani pekmeze su karıştırmışsın gibi ☺️
Han30 VolkanEmre lohusayken kullandım. Humana çayda güzel süt yapıyordu oda. Ama günde 1 kupa humana çay içtim 4-5 ay kadar
Ebrugzbk VolkanEmre vAlla yanlış olmasın dışardan gelince içmiştim ne aç sayılır ne tok farkedecegini sanmıyorum
kucukcivcivimm VolkanEmre Tadı çok şekerli ve kötü geldi. Baya fazla almıştık en son atmak zorunda kaldım ettafımda gamile veya doğum yapmış olaan yok diye.
Saresi VolkanEmre açıkçası ben çok düzenli kullanmadım. Ama çok su içiriyor ağzın kuruyor. Su da zaten sütü artırır. Ama laktamax kullandım ondan aşırı aşırı memnunum
VolkanEmre Saresi anldm cnm bn nekadar su icersem içeyim başından beri artış olmuyo lactamax nasl kullanıyorsun nerden aldın etkisi nekadr süre de oldu