iremmm_krtls Kızlar merhaba. 2 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı böyle birşey yaşayan var mı? Varsa ne iyi geliyor söyler misiniz?
ikibabybirmom iremmm_krtls Bebegim 4 aylık benimde aynı avuç avuc banyoda ayrı tararken ayrı toplarken ayrı dökülüyor 😏😏
Melis0206 iremmm_krtls merhaba. Ben de 4 ay önce Doğum yaptım. Şu anda inanılmaz derecede saçım dökülüyor. Döküldükçe de psikolojim bozuluyor. tecrübeli anneler söyleyin lütfen ne zaman bitecek bu dökülme 😔
06012021Alim iremmm_krtls 9 ay önce doğum yaptım bnm hala devam ediyor egzamam olduğu için şampuan yasak yeşil sabun kullanıyorum ama faydası yok. Kestirdim belki dökülmesi azalır diye daha çok dökülmeye basladi
Dincer-Efe1 iremmm_krtls bende aynı dertten yanıyordum avuç avuç dökülüyordu dalım halalles diye bi şampuan aldım 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı iyi geldi azaldı biraz
Annesivebebesi iremmm_krtls Ben ocean mumy vitamin takviyesi ve ducray şampuan aldım eczaneden sanki birkaç günde bile farketti.Resmen açılmalar başlamıştı bende de artık 🙄
Saniss iremmm_krtls Bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye işte değerlerimden ötürü mü dökülüyor dedim, aile hekimi 6 aya kadar normal dökülmesi sonra yerine yenileri cıkıyor dedi 🤷🏻♀️