Asyam140820 Kızlar 1 yaşında kızım var Kasım ayında epilasyona başlamak istiyorum hiç gitmedim kızım 3 yaşındayken hamile kalmayı nasip ederse Rabbim o zamana kadar tüyler biter mi 2.gebelik dönemimde tekrar çıkıp başa döneme durumu olur mu
Hll20 Asyam140820 bunu anlamann tek yolu gebeyken kıllarn artti mı azaldi mi bunu gözlemlemek. Lazere gittigimde bana ilk gebeligini atlat o esnada kıllarn azaldi mi bak ona göre baslarz dedi. Eger cogaldiysa lazer bitince yine hamile kaldignda cıkmaya başlayacaktr canm.
Fatma_nefes Asyam140820 benim arkadaşım lazere giderken hamile kaldı kılları bitmiş sayılırdı hamile kalınca tekrar çoğaldı tabi bu kişiden kişiye ve hormonlara göre değişkenlik gösterir bilemiyorum ☹️🤷🏼♀️
Asyam140820 Hkgi evet 13 ayı bitti halen emziriyorum zaten hiç devam sütü mama veremedik biberonu almıyor
Minicikbirmucize Ben gebelik öncesi 10 seans gittim tüm vücut; bikini bölgem ve koltuk altim da biraz çıktı çıkanları da jiletle aldığım için belirginleştiler bacaklar ve kollar da hiç çıkmıyor ama