Ayzaa Kızlar bebeğim 34 haftalık dogdu suan 3 aylık 1 aydır kaka sorunumuz var uyarmadan yapamıyor fitil atıyorum anca oyle yapıyor yaptıgı zaman keyfi yerinde ama yapamadığı zmaanlar huzursuz sürekli aglıyır ve uyumuyor bu sorunu yasayan ve çözüm önerisi olan varmı 😔
ikizlerr Ayzaa merhaba benim kızım aynı sorunu aylarca yaşadı 33. Haftada doğmuşlardı doktor doktor gezdik bir doktor beş gün arka arkaya griserinli fitil atmamizi söyledi, kakasını yapsa da atın bağırsak alışacak dedi ve gerçekten de şifa oldu
cileginannesi Ayzaa bi çay kaşığına bikac damla koyup direk verin. Gorumcemin kızı da doğduğundan beri aynı sorunu yaşıyor direk verince yaptı çocuk yalnız asidini alarak verin
Ayzaa cileginannesi boğazında kalır tıkanır dediler birkaç arkadasım verince tıkanmış bebişleri korktum açıkçası oyüxden süte karıştırdım
Ayzaa Busra0zturk doktor mama kullanmanıza gerek yok dediği için suan mama kullanmıyoruz siz kaka sorunu için mi kullandınız yoksa normalde de kullanıyormuydunuz
Ayzaa ikizlerr merhaba cok sevindim gecmesine ben gliserin fitili 4 veya 7 günde Yapmazsa oyle veriyorum ama işte onu vermeden yapmıyor sisin artık tamamen düzeldi mi
ikizlerr Ayzaa bende vermek istemiyordum fitil iyice zarar verir diye fakat doktor hiç korkma beş gün devam et dedi isterseniz bir deneyin, zaten ayda en az dört kere mecbur kalıyorsunuz bizde işe yaradı katı gıdaya geçince de tamamen normalleşti
Busra0zturk Ayzaa ben kaka sorunu için kullandım bagırsaklarını çalıştırıyor bebeğin günde bir kere 30cc veriyordım ben sıkıntı çekmedim bu sayede
Ayzaa Busra0zturk bizim yaklaşık 1 aydır kendisi yapamıyor hemen etkisini gördünüz mü şimdi nasıl hergün yapabiliyor mu
Busra0zturk Ayzaa benim bebeğim 2 aylıkken kaka problemi yaşıyorduk ıkınırdı ama yapamazdı internetten araştırdım hipp mama hem doyurucu hemde bebeklerin bagırsakları için . Valla ben mamayı 30cc yapıp bebeğime vermiştim 15 dk sorsan beline kadar sıçmıştı
Ates123 Ayzaa benim arkadasimda böyleydi uyarinca yapiyordu bebegi doktora gitti makatta çatlak varmiş bi onada bakitin isterseniz cani yaniyor ikinmiyor olabilirde