nazenin3233 Merhaba arkadaşlar grip oldum ve bi an önce atlatmak istiyorum bebişim 4 buçuk aylık ve emziriyorum ona bulaştırmadan bu illetten nasıl kurtulurum cok etkili yöntemleri olanlar var mı
MiracAlpinveUmutunAnnesi nazenin3233 Maskeyle durun ellerinizi bol bol yıkayın ve bol su tüketin. Geçmiş olsun
Deryaadem nazenin3233 bir kere eve girdimi malesef herkese geçiyor zaten çok pis salgın var 3 buçuk aylık bebeğime bulaştırdim malesef bende iki üç gün serum antibiyotik vs toparandim inşallah sizde bir an önce atlatırsıniz
nazenin3233 MiracAlpinveUmutunAnnesi aynen ddğnz gibi yapıyorum yarım saatte bi değiştiriyorum maskemi umarım bulaşmadan toparlarım.
Elanin_Annesiii Deryaadem Deryaadem ne ilaçlar kullandınız antibiyotik ve ağrı kesicş olarak? Benimde sinüzitim azdı ve sadece parol içerek atlatmaya çalışıyorum. 25 günlük bebeğimde de burun tıkanıklığı oldu, kendimi çok suçlu hissediyorum 😟
Deryaadem Elanin_Annesiii parol kullandım ağrı.kesici olarak antibiyotik adı aklıma gelmiyor bebeğime De serum fizyolojik ile sürekli burun temizliği yaptım sık sık emzirdim birde d vitamini takviyesi ile atlattım çok şükür