Alparslan02 İyi akşamlar bebeğine rotavirüs aşısı yaptıran yan etki gören var mı ? Yarın 2 ay aşılarını yaptıracağım onlarla birlikte mi uygulanıyor uygulama şekli nasıl
Poncikmama Alparslan02 Rota virusu biz gecen hafta olduk. Verem ile birlikte yapti hocamiz. Ikiside canli asi diye. Agizdan verilen bir sivi Yan etki olarak ishal yapabilecegini soylemisti. Oylede oldu 1 gun sonra ishal oldu. Ve o hafta huzursuzdu. Verem asininda etkisi oluyor. Bu arada piyasada farkli markali asi varmis bizim hocamiz 2 dozlu olan rotarix markali asiyi uyguladi 2. Dozda 4. Ayda yapacagini soyledi.
Deletedmom_14 Alparslan02 merhaba biz 2 dozluk olandan yaptık, damla şeklinde ağızdan veriliyor o yüzden biz evde kendimiz yaptık. Biz de 2. Ay aşılarıyla aynı gün yaptık, rota virüs aşısı değil de verem aşısı ateş ve huzursuzluk yapıyo.
Neslimi Alparslan02 üçüncü ayda yapılıyor doktora gitmeniz lazım özel aşı olduğu için doktor retece yazıyor eczaneden sipariş veriyorsunuz bir gün sonra geliyor sağlık ocağında ebeye sorup bilgi alabilirsiniz ücretli aşı biz iki doz yaptırdık ilki üçüncü ay ikincisi beşinci ayında yaptık iki doz yeterli dedi doktorumuz ağızdan veriliyor damla gibi biz de bir yan etki olmadı
Sedakcby Herhangi bir ya etkisi olmuyor 3 ve 5. Aylarda oldu benimde bebeğim çok şükür sıkıntı yaşamadık
nazenin3233 Alparslan02 biz 3.ayda yaptırmıştık herhangi bir yan etkisi olmadı ama ağrı ve ateş yapabilir her aşı onun içinde calpol veriyorlar bir çay kaşıgı tok karnına verebiliyorsunuz . Hepsini 2.ayda yaptırmak istemedik biz genelde yapmıyorlarda sanırım biraz fazla ve ağır oluyor.
Muhasebeciana Alparslan02 herhangi bir yan etkisi olmadi 2/4 - ⅗ aylarda oluyor ilk dozu simdi yaptirirsaniz ikinci dozu 4 aylikken olur biz ⅗ te yaptirdik
Alparslan02 İkinci ay aşıları ateş yapıyor muş aşıdan önce parol şurup veren var mı acaba ne kadar veriliyor kaç saat önce verilebilir ?
Babyjo Alparslan02 asıdan once vermeyin sonrada vermeyin oyle hemen ilaca başvurmayın vucut bi ateşle savaşmayı ogrensin kaldikı ateş yapmaya bilir benim bebegimde yapmadı
Alparslan02 Babyjo aile hekimi verin dedi bende kararsız kaldım sonrasında ateş olursa şurup vermeyi düşünüyorum
AryaDuruMomy Alparslan02 verem çok ağır bi aşı canım Sana tavsiyem 3. Ve 5. Aylarda yaptır zaten 3. Ayda normal aşı yok ben sadece rotayı yaptırdm