Oykuaygun Merhabalar 🤗 bugün ehliyet kursuna yazıldım. Bana önerileriniz var mı? Çıkmış sorular için hangi uygulamayı önerirsiniz?
Makaron_88 Oykuaygun size kitap veriyolar içinde testler var genelde o soruşar canım zaten söylüyolar😹 önemli olan mülakat
Beyya06 Oykuaygun çıkmış ehliyet sorularının uygulamaları var canım ben onlardan çalışıyorum. Kasım ayı için yazıldım bende çok fena hırs yapıyorum 😂
Mikiii Oykuaygun Çıkmış sorular diye yazdığınızda çıkan tüm sorular benzer zaten farklı bişey sormuyorlar yıllardır onlara çalışın videolu soru çözümü izleyin inanın çok aşırı çalışılmadan kolay geçilen bir sınav başarılar dilerim ✌🏼
JackDaniels Oykuaygun Yazılı sınavı mutlaka yaparsın kuşum. Asıl direksiyon sınavına asıl bence Özellikle park etme konusunda bu sene çok zorluyorlarmış bi arkadaşım yeni aldı ehliyetini😚 Paralel ve L park yoğunluk olacak şekilde bol bol çalış. Manuel alacaksan yokuş yukarı kaydırmadan yarım debriyaj kalkman lazım onu çalış😘🙏🏻
eylulnisa_20 İnternetten sıkmış sorulari çöz yeterli olur , ben sadece soru çözerek girdim 92 aldım hep genel kültür gibi sorular korkulcak bişey yok , ehliyetle ilgili uygulama var bı tane onu da indirebilirsin , şimdiden başarılar 🤗
Oykuaygun Beyya06 Benimde Kasım ayı 😁 zam geliyor dediler hemen yazıldım 😁 Ayıptır sorması fiyat ne dediler
eylulnisa_20 Oykuaygun Google play de ehliyet sınav soruları yazın trafik ışıkları olanlar ondan çalışmanız yeterli olur sene seme çıkmış sorular var ve konular
Beyya06 Oykuaygun valla 2000 dedi 1850 ye zorla indirdiler bir de kimseye söyleme diye ısrarla tembihlediker 🤣. Siz ne kadara yazıldınız 🙈
Beyya06 Oykuaygun instagramdan direksiyon dersi hocaları var videolu anlatım yapıyorlar onları da takip edip boş vaktinde izleyebilirsin ben öyle yapıyorum🙈
Makaron_88 Oykuaygun ya benim pratiğim vardı ama insan heyecandan şaşırıyor ben biraz panik olduğum için şimdi nasıl sistem bilemiyorum ama
Balkupum2505 Oykuaygun yazılı sınav çok kolay ama direksiyon icin ayni seyi söleyemicem 😊 en ufak hatada birakıyolar insallah alırsınız basarilar 🤗
Oykuaygun Balkupum2505 teşekkür ederim 😁 Yaa deme öyle çok heyecanlıyım zaten 😅😅 şunu yap veya bunu yapma dediğin şeyler var mı?