pamuksekerinannesii Kızlar bakıcı değil kızımla ilgilenecek bir oyun ablası arkadası arıyorum 11 aylık ben işimi yemeğimi yaparken kızımla oynayacak birisi var mı saat 09.00 ile 17.00 arası calısabilecek ?
Eymensmomm pamuksekerinannesii bende izmirdeyim inanki işler hep yarım gün içinde artık çok uyumuyor zorlanıyorum bende vala oyun grubunu bile düşünmedim değil😔
GiybetReis pamuksekerinannesii ev işi için sürekli birini tutsanız siz bebeğinizle oynasanız?😊 bi ara bende bakıcı düşünmüştüm. Sonra dedim ki neden kızımla bir ilgileniyorda ben iş yapıyorum. Ev işi için birini tutayım ben kızımla ilgileneyim dedim ve öyle yaptım. 😊
Gmze1998 pamuksekerinannesii Burada bulamazsınız part time öğrenci bulabilirsiniz hem öğrenci sevindirsibiz bu zamanda
Damla_eflin pamuksekerinannesii Haklısınız Cocukları Severim Cunku Anaokul Öğretmenlıgı Yapacam Bulursam Falan Oyle Yanı İzmirde Olsaydım Yardımcı Olurdum 😊
pamuksekerinannesii Damla_eflin ay aman aman benden uzak bi meslek olsun kafayı yerim o kadar cocukla
Damla_eflin pamuksekerinannesii 😂😂 Valla Ben Cok Seviyorum Kendi Oglumda Var Cabuk Buyusun Istıyorum 😁
Bhr28 GiybetReis merhaba yardımcınız hergün geliyor mu? Çalışma saatleri kaça kadar ve ne kadar ücret ödüyorsunuz ? Şimdiden teşekkür ederim 😊
pamuksekerinannesii GiybetReis oda olabilir ama kızım cok yordu beni bi sürede olsa biri ilgilensin onunla kafamı toplayım daha sonra gerekirse ev işi için birini bulurum yüzüm yara bere içinde kaldı uykusuzluk sitres yüzünden
GiybetReis Bhr28 Her gün gelmiyor. Haftada 2 gün yeterli oluyor bize. Sabah9 Akşam6 ya kadar bizde oluyor. 😊 haftalık 360TL veriyoruz.
Eymensmomm GiybetReis o fiyata bizim burda günlük istiyorlar keske Burdada onun için bulabilsek yaptıkları iş kolay değil elbet ama günlükte ağır geliyor insana
GiybetReis Eymensmomm normalde bize gelen ablamız günlük 250-300TL ye gidiyor. Fakat biz ayda 8-10gün alıyoruz.O yüzden indirimli yapıyor. Bir de 15senedir tanıyoruz. Anneme teyzeme de gidiyor. . Siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama İzmirde de 250den aşağı zor.
pamuksekerinannesii GiybetReis ben 2 kişiyi 250 ye getirmiştim günlüğü detaylı temizlikti mutfak dolapları iç dış bulaşıklar yıkandı salonum koltuklar perdeler yatak nevresim takımı değişimi halı silme duvar silme hepsi dahil Ama sadece evin günlük işleri olur ise 100 tl demişti
Gmze1998 pamuksekerinannesii Bnde ameliyat olucam ameliyattan sonra bana lazım bı çocukla ilgilanacak kimse bende şu an öğrenci düşünüyorum fiyat olarak ne belirlediniz acaba