02122020alp Merhaba hanımlar, Sizce hangisi daha başarılı ? baby turco veya sleepy? özelikle baby turco ile tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Alanbebek 02122020alp baby turco kullandım cok memnundm canm ama sonralarda pişik oldugu ıcın sleepy cırtlı beze gectım onu kullanıyorum cok memnunum
2prematureannesi 02122020alp doğduğundan beri sleepy kullanıyorum şimdi ikinciye hamileyim onada aynısını devam edeceğim
leynanin_pembemantosuu 02122020alp 1 yılı geçti doğum yapalı doğduğundan beri baby turco doğadan kullanıyoruz yazın külot bezini kullandık kışında cırtlı bezini kullanıyoruz.Cildi çok hassas olmasına rağmen 1 kez bile pişik olmadı lastik izi olmadı sızma akma kokma hiçbirşey yaşamadık çok memnunuz
02122020alp Alanbebek 2prematureannesi leynanin_pembemantosuu Happy2 nerminbal teşekkür ederim hanımlar ☺️
Happy2 Baby turco hic kullanmadım ama sleepy kullanıyorum oğlumda da hep sleepy kullandım su an kızımda da sleepy kullaniyorum
nerminbal 02122020alp baby turcp berbat bi bez sızdırma pişik hepsi oldu cırtcırları bile bantlanmıyor hiç tavsiye etmiyorum
Kahvelibonbon 02122020alp başta sleepyle başladık bazen sızdırma yapıyordu. Babyturco da asla böyle bişey yaşamadım. Babyturco daha ince yapılı olduğu için rahat hareket edebiliyor bebeğim 😊