Eslemcim Merhaba arkadaşlar bebeğim 6. Ayını doldurdu bı kaç gün önce ve saçları çok kısa normal olarak Peki sizler saçı çabuk uzasın diye herhangi birsy kullandınız mı?
Defne_Ceylan Eslemcim ben traş Makinesi ile kestim daha uzamadı bizimse hiç uzamıyordu şuan 11 aylığız bir buçuk ay falan oldu daha uzamadılar bende ne yapacağımı bilmiyorum ya😔
TheBaby Eslemcim Oğlum 2 yaşına kadar keldi. Şimdi kızımda aynı. Genetik galiba. Sonradan ama iyi çıkıyor
Zeynepnefesinannesi Eslemcim ben kızımın saçlarını 7 günlükken kazıdım sıfıra ve kurban bayramından sonra tekrar kazıdım sıfıra gayette sık ve çok çabuk uzuyor
Damla_eflin Eslemcim Bu Genetik Benım Esım Cok Saclı Ben Kel Dogmusum Mesela Esımden Dolayı Oglumun Sacları da Onun Gıbı Duz Masallah Benim Sac İse Kıvırcık Suan Gur😂 Oda Kıvırcık Oldugu İcin Gur
Deletedmom5284 Saç genetiktir ben hiç kazıtmadım çok hızlı uzadı maşallah, 14 aylık şuan mecburi kazıttım
Eslemcim Benim bebegim kız Arkadaşım kizinin saçı çabuk uzasın diye bı serum gbi birşey vardı Farmasiden almış onu kullanıyordu çabuk uzattığını söyledi belki kullanan vardır diye sordum sizlerede🤗